Alertes
Inici / Benestar social i salut / Xàtiva amplia el servei d’atenció per a persones sordes
XELO ANGULO

Xàtiva amplia el servei d’atenció per a persones sordes

L’Ajuntament renova el conveni amb Fesord

Xàtiva 30 de març de 2017.- La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva, Xelo Angulo, ha informat de l’actualització del conveni en vigor entre l’ajuntament i la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana, Fesord. El nou conveni suposa la millora i ampliació de l’actual servei de mediació, llengua de signes i interpretació que ofereix l’Ajuntament de Xàtiva.

El nou horari d’aquest servei municipal és de dilluns a dijous, de 8 a 15h i les vesprades de dilluns, de 17 a 19h. Es tracta d’un servei gratuït i obert a qualsevol ciutadà que ho requerisca.

Els tècnics intèrprets de llenguatge de signes de l’Ajuntament atenen a persones amb discapacitat auditiva per facilitar-los les gestions administratives que es duen a terme a les dependències municipals. Aquestos tècnics també s’ocupen de l’acompanyament i mediació en qualsevol tràmit que l’usuari necessite.

Et pot interessar

IMG_4798

«En Falles festa sana!» és el nou lema de la campanya de prevenció d’alcohol de la Regidoria de Sanitat

La UPCCA de Xàtiva, organisme dependent de la regidoria de Prestacions Sanitàries, encapçalada per Cristina …