Alertes
Inici / Benestar social i salut / Xàtiva amplia la duració del programa Jove Oportunitat
DSC07083_WEB

Xàtiva amplia la duració del programa Jove Oportunitat

Els alumnes han estat rebuts hui per l’alcalde Roger Cerdà i la regidora de Joventut, Lena Baraza

Xàtiva 31 de març de 2017.- El programa JOOP (Jove Oportunitat) de l’IVAJ que la Regidoria de Joventut ha dut a terme durant tres mesos amb 12 joves de Xàtiva ampliarà el seu termini de duració amb tres mesos més, fins al 16 de juny. Aquest matí els joves integrants del programa han visitat l’Ajuntament on han rebut la notícia de boca de la regidora de Joventut, Lena Baraza i de l’alcalde Roger Cerdà, qui els ha acompanyat durant una breu visita a les dependències municipals.

El programa JOOP, finançat amb fons europeus, pretén orientar a joves d’entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis per tal que puguen prendre decisions en relació a desenvolupar la seua formació o dirigir-se cap al món laboral. Amb la realització del programa JOOP durant aquestos tres mesos, s’han pogut conéixer noves necessitats i diferents realitats que afecten als nostres joves, a més de detectar carències en l’àmbit formatiu.

El programa està donant bons resultats pel que fa a la motivació dels alumnes, que d’aquesta manera troben facilitats per construir un itinerari que millore la seua qualificació. Per això, s’ha considerat l’ampliació de la durada del programa amb l’objectiu de facilitar la reincorporació als diferents processos, ja que, donades les característiques del col·lectiu implicat, és fa necessari dur a terme un procés d’acompanyament i seguiment que els facilite el retorn als diferents processos formatius.

Aquest programa continuarà adaptant-se a les necessitats reals del grup de joves. És una mostra de com l’ajuntament de Xàtiva i la regidoria de Joventut estan conscienciats amb les necessitats dels joves amb risc d’exclusió social.

Et pot interessar

TALLER JARDINERIA MANTENIMENT PARCS I JARDINS

Taller de manteniment de parcs i jardins i sostenibilitat mediombiental Hui, 7 d’octubre, iniciem la …