Inici / Cultura i oci / Joventut organitza un taller de cuina i tapes per a joves
Cartell Cuina de Tapes

Joventut organitza un taller de cuina i tapes per a joves

Xàtiva, 5 d’abril de 2017.- El proper dissabte 8 d’abril, la Casa de la Joventut ofereix un taller creatiu per a qui li agrade la cuina i li apetisca experimentar i aprendre a preparar propostes innovadores i fàcils de tapes i cuina senzilla que permeten eixir del pas quan no es disposa de temps per a cuinar. L’horari del taller serà de 10 h a 13 h.

Aquest taller està organitzat per la Regidoria de Joventut dins de la nova programació trimestral i per a participar s’ha de fer inscripció prèvia al Centre d’Informació Juvenil (c/Montcada, 14) o també cridant al telèfon 962274342. S’ha establert un preu d’inscripció assequible per als joves -de només 5 euros- i les places són limitades. Els assistents podran degustar les tapes que s’hi cuinen.

Et pot interessar

DSC01755_WEB

Xàtiva prepara la commemoració dels 40 anys de la inauguració de la Pedra dels Maulets

Hui s’han presentat a l’Ajuntament els actes organitzats per a la commemoració del 25 d’abril, …