Inici / Cultura i oci / Joventut organitza un taller de cuina i tapes per a joves
Cartell Cuina de Tapes

Joventut organitza un taller de cuina i tapes per a joves

Xàtiva, 5 d’abril de 2017.- El proper dissabte 8 d’abril, la Casa de la Joventut ofereix un taller creatiu per a qui li agrade la cuina i li apetisca experimentar i aprendre a preparar propostes innovadores i fàcils de tapes i cuina senzilla que permeten eixir del pas quan no es disposa de temps per a cuinar. L’horari del taller serà de 10 h a 13 h.

Aquest taller està organitzat per la Regidoria de Joventut dins de la nova programació trimestral i per a participar s’ha de fer inscripció prèvia al Centre d’Informació Juvenil (c/Montcada, 14) o també cridant al telèfon 962274342. S’ha establert un preu d’inscripció assequible per als joves -de només 5 euros- i les places són limitades. Els assistents podran degustar les tapes que s’hi cuinen.

Et pot interessar

Acta Gravat

ACTA DEL JURAT DE LA XIV BIENNAL INTERNACIONAL DE GRAVAT JOSEP DE RIBERA

ACTA DE LLIURAMENT DE LA XIV BIENNAL INTERNACIONAL DE GRAVAT “JOSEP DE RIBERA” – XÀTIVA, …