Alertes
Inici / Esports / Iª Edició de Jornades de Portes obertes a l’Iniciació al Rugbi Femení a Xàtiva
cartel-rugbi-femenino-xativa

Iª Edició de Jornades de Portes obertes a l’Iniciació al Rugbi Femení a Xàtiva

Aquest dissabte 8 d’Abril, tindrà lloc a la Ciutat de l’Esport la primera edició de Jornades de Portes obertes a l’Iniciació al Rugbi Femení a Xàtiva, que seran dutes a terme pel Club de Rugby San Roque de Valencia. L’activitat, oberta tant per a xiques com per a xics en edat escolar, s’emmarca dins dels plans del Club per crear una Escola de Rugbi Femení que arreplegue l’herència existent d’afició al rugbi a la capital de La Costera, on ja va existir el Játiva RC als anys 80 i 90. Les jornades compten amb el recolzament de la Regidoria de Dona i Igualtat, Consell Esportiu Municipal i el Consell de la Joventut.

Et pot interessar

DSC07060_WEB

Xàtiva alberga la final d’un campionat juvenil de voleibol aquest cap de setmana

Xàtiva, 28 de març de 2017.- Aquest matí, el regidor d’Esports Pere Aldavero i el …