Inici / Medi ambient i llocs públics / Finalitzen les obres del parc caní del jardí de La Pau
PARC-CANI-3

Finalitzen les obres del parc caní del jardí de La Pau

Xàtiva 12 d’abril de 2017.- Finalitzen les obres d’adequació del parc caní del Jardí de la Pau. La inversió valorada en 12.000 euros ha suposat l’ampliació del recinte, la col·locació de mobiliari de joc per als gossos, de bancs i d’una font per que puguen beure les mascotes, tot i que no estarà connectada fins la setmana que ve. La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Gimeno ha informat que esta instal·lació estarà oberta en el mateix horari que el jardí de La Pau.

Et pot interessar

Gimeno en Ametlla

Medi Ambient acondiciona l’entorn de Sant Josep i de la Torre de l’Ametla

La intervenció de la regidoria, la qual contempla neteja i replantació, estarà llesta abans de …