Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / Finalitzen les obres del parc caní del jardí de La Pau
PARC-CANI-3

Finalitzen les obres del parc caní del jardí de La Pau

Xàtiva 12 d’abril de 2017.- Finalitzen les obres d’adequació del parc caní del Jardí de la Pau. La inversió valorada en 12.000 euros ha suposat l’ampliació del recinte, la col·locació de mobiliari de joc per als gossos, de bancs i d’una font per que puguen beure les mascotes, tot i que no estarà connectada fins la setmana que ve. La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Gimeno ha informat que esta instal·lació estarà oberta en el mateix horari que el jardí de La Pau.

Et pot interessar

DSC01431_WEB

Parcs i Jardins comença les tasques d’esporga i tractament dels plataners

Des d’ahir una empresa especialitzada realitza operacions de prevenció de risc i manteniment de l’arbrat …