Inici / Cultura i oci / Joventut convoca un concurs de fotos pasqüeres

Joventut convoca un concurs de fotos pasqüeres

Xàtiva, 12 d’abril de 2017.- La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva posa en marxa el concurs de fotos pasqüeres que finalitzarà el 25 d’Abril. El concurs de fotos pasqüeres consisteix a penjar al perfil d’Instagram de cadascú la foto que es vol que participe en el concurs, amb el hashtag #fotospasqueres. Les fotos han de ser de qualsevol lloc on s’haja viatjat en Pasqua i ha d’aparèixer alguna situació típica com menjant la mona, enlairant la milotxa, trencant-li l’ou de pasqua a un amic, etc. Els participants han de tindre entre 14 i 30 anys. Es valorarà la qualitat, originalitat, popularitat a la xarxa i que siguen representatives de la Pasqua. El jurat el formaran tres persones en representació de l’Ajuntament: una de la Regidoria de la Joventut, una del Consell de la Joventut i una altra del Centre d’Informació Juvenil. La resolució del premi es conéixera al llarg del mes de maig. La millor foto rebrà un premi de 50 € per gastar-los en qualsevol comerç de Xàtiva.

Et pot interessar

Acta Gravat

ACTA DEL JURAT DE LA XIV BIENNAL INTERNACIONAL DE GRAVAT JOSEP DE RIBERA

ACTA DE LLIURAMENT DE LA XIV BIENNAL INTERNACIONAL DE GRAVAT “JOSEP DE RIBERA” – XÀTIVA, …