Alertes
Inici / Cultura i oci / Joventut convoca un taller de certificats electrònics i firma digital

Joventut convoca un taller de certificats electrònics i firma digital

Xàtiva, 24 d’abril de 2017.- La Regidoria de Joventut i la Regidoria de Modernització de l’Ajuntament de Xàtiva organitzen un taller de certificats electrònics i firma digital el proper divendres 28 d’abril. El taller tractarà dels diferents certificats electrònics (DNI electrònic, empremta digital, SMS i clau electrònica), que es poden sol·licitar en l’administració pública, diferenciant quin és cadascun, on es poden demanar i com s’utilitzen. A més, també s’explicarà com sol·licitar la firma digital, en quina entitat es demana, com s’instal·la a l’ordinador personal, per a què serveix i el quins són els seus usos. El taller té una clara finalitat pràctica ja que molts dels tràmits i documents administratius (mèrits, requisits fiscals, vida laboral, etc.) estan informatitzats i es realitzen en línia o via SMS. L’activitat es realitzarà el divendres 28 d’abril, d’11 a 13.00 h a la Casa de la Joventut. Té un cost simbòlic de 2 euros. És necessària inscripció prèvia en la Casa de la Joventut o cridant al telèfon 96 227 43 42.

Et pot interessar

Excavacions arqueològiques confirmen la importància del jaciment neolític del Barranc Fondo de Xàtiva

L’Ajuntament inicia l’última fase del projecte de recerca “El Neolític a la Serra de Vernissa” …