Inici / Cultura i oci / Joventut presenta l’exposició “Guatemala” d’Escoles Solidàries
lena-baraza-excales

Joventut presenta l’exposició “Guatemala” d’Escoles Solidàries

Xàtiva, 26 d’abril de 2017.- La Regidoria de Joventut presenta l’exposició “Guatemala”, realitzada per l’ONGD Escoles Solidàries de Xàtiva. La mostra es troba instal·lada al hall de la Casa de la Joventut des del 21 d’abril fins al 4 de maig. L’exposició plasma els treballs que realitzen els voluntaris d’Escoles Solidàries en aquell país centre americà per millorar l’educació dels joves guatemalencs, per a què tinguen millors condicions socials, majors oportunitats formatives i laborals i per a millorar la seua qualitat de vida, En definitiva, per contribuir al desenvolupament social, cultural i educatiu de les zones més deprimides de Guatemala.

L’exposició és una tasca més, dins del projecte de voluntariat i de la Xarxa de Comunitats Educatives Solidàries (XarCES), que duu a terme Escoles Solidàries per transformar la realitat educativa tant de la Comunitat Valenciana com de països llatinoamericans per una realitat més justa i solidària per a tothom. A més, Escoles Solidàries realitzarà una xarrada el dimecres 4 de maig, a les 18.00 h, a la Casa de la Joventut, sobre l’experiència d’aquesta tasca.

Et pot interessar

DSC09388_WEB

Joventut organitza nous cursos de manipulador d’aliments i de monitor d’activitats de temps lliure

La Regidoria de Joventut continua amb la seua oferta de cursos de formació que poden …