Alertes
Inici / Cultura i oci / Cursos d’educador de col·lectius amb necessitats especials i de manipulador d’aliments

Cursos d’educador de col·lectius amb necessitats especials i de manipulador d’aliments

Xàtiva, 3 de maig de 2017.- La Regidoria de Joventut organitza un curs d’educador en col·lectius amb necessitats especial, per al proper dilluns 8 de maig, de 16 a 20 h, a la Casa de la Joventut de Xàtiva. El curs l’imparteix l’escola Abast Animació de Gandia. Té una durada de 30 h, repartides en 6 dies entre setmana i està homologat i certificat per l’IVAJ. L’objectiu del curs és complementar la formació dels animadors o monitors d’oci i temps lliure, els educadors o altres professionals interessats per adequar les activitats d’oci i temps lliure a les distintes necessitats, característiques, etapes de l’estat evolutiu de cadascun dels col·lectius amb necessitats especials, com poden ser diversitat funcional física, psíquica o mental, persones amb mobilitat reduïda, invidents o sords. El curs té un preu de 50 euros i es requereix inscripció prèvia a la Casa de la Joventut o cridant al telèfon 96 227 43 42. La matrícula en el curs s’ha d’abonar abans del 4 de maig.

Curs de manipulador d’aliments

D’altra banda, Joventut ha convocat un curs de manipulador d’aliments per al 6 de maig, de 10 a 14 h, a la Casa de la Joventut. L’objectiu del curs és l’obtenció del carnet de manipulador d’aliments per poder treballar en qualsevol lloc de treball del sector de l’hostaleria que implique la manipulació d’aliments o aliments envasats. El curs també l’imparteix Abast Animació i està homologat. El preu és de 15 euros per a joves menors de 30, 10 euros per a joves amb carnet jove i 20 euros per als adults.

Et pot interessar

Cartell CONCURS FOTOGRAFÍA CARNESTOLTES

CONCURS FOTOGRÀFIC “CARNESTOLTES A XÀTIVA”

BASES CONCURS FOTOGRAFIA CARNESTOLTES – 23 Febrer La Regidoria de Joventut organitza un concurs fotogràfic …