Inici / Cultura i oci / Joventut presenta l’expo “Mirades divergents” i el videoclip “Cerquem valents”

Joventut presenta l’expo “Mirades divergents” i el videoclip “Cerquem valents”

Xàtiva, 4 de maig de 2017.- Demà divendres 5 de maig, la Regidoria de Joventut organitza dues activitats. Per una banda presenta l’exposició “Mirades Divergents” realitzada per l’associació Divergents de Xàtiva i de la qual es pot gaudir en el hall de la Casa de la Joventut fins al 18 de maig. L’exposició plasma el dia a dia de la vida dels diferents col·lectius amb diversitat funcional de Xàtiva i els continus entrebancs i vulnerabilitat dels seus drets que han de suportar, així com la marginació i poca visibilització d’aquest col·lectiu. Aquesta exposició reivindica que aquestes persones siguen reconegudes i tingudes en compte, així com reflectir la seua situació en pro de la inserció social.

D’altra banda, el mateix divendres, a partir de les 20.30 h, al Pati de la Casa de la Joventut, es presenta el videoclip “Cerquem valents” protagonitzat pels alumnes dels diferents col·legis i instituts de Xàtiva. Aquesta iniciativa és una activitat més què realitza la Casa de la Joventut per reivindicar el dia 2 de maig, dia contra l’assetjament escolar.

Et pot interessar

Acta Gravat

ACTA DEL JURAT DE LA XIV BIENNAL INTERNACIONAL DE GRAVAT JOSEP DE RIBERA

ACTA DE LLIURAMENT DE LA XIV BIENNAL INTERNACIONAL DE GRAVAT “JOSEP DE RIBERA” – XÀTIVA, …