Inici / Promoció econòmica i comerç / Conclou el curs d’escaparatisme organitzat per Promoció Econòmica
Cloenda escaparatisme

Conclou el curs d’escaparatisme organitzat per Promoció Econòmica

Xàtiva, 5 de maig de 2017.- Ahir va concloure el curs “Com fer més atractiu l’aparador del teu comerç”, organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València.

L’activitat, en què han participat al voltant de 50 persones entre les diferents sessions, formava part del programa “Carrers del Mercat II”. En aquest sentit, el primer tinent d’alcalde i regidor de l’àrea, Miquel Lorente, ha declarat que “la formació és fonamental per millorar el servei del nostre comerç. Per això, estem fent un esforç important de programació adaptada a les necessitats de la ciutat i comptant amb la participació de les associacions empresarials. Volem que Xàtiva, i en especial la zona comercial d’Els Carrers del Mercat, es posicionen com al principal referent comercial de les Comarques Centrals”.

Et pot interessar

escolars firall

Escolars de 4 centres de Xàtiva participen en les visites als camps d’alls tendres de FirAll 2018

Xàtiva, 7 de febrer de 2018.- Dins de la programació de la tercera edició de …