Alertes
Inici / Benestar social i salut / COL·LECTA CONTRA EL CÀNCER
DSC07746_web

COL·LECTA CONTRA EL CÀNCER

Aquest matí, l’alcalde Roger Cerdà ha visitat la mesa petitòria de l’Assemblea Local de Xàtiva de l’Associació Espanyola contra el Càncer, situada com d’habitud a l’Albereda. L’alcalde ha estat acompanyat per la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, qui ha participat en la col·lecta. També han assistit els regidors Ignacio Reig i Mariola Sanchis. Els membres de l’equip de govern han estat rebuts per la presidenta de l’associació, Consuelo Boluda, i representants de la junta directiva. El proper dimecres 31 de maig, l’AECC commemora el Dia Internacional sense Tabac. Enguany, el lema de la campanya és “Esfúmate del tabaco”.

Et pot interessar

DSC07656_web

El nou model de serveis socials incrementa en un 177% la inversió per als equips base de tots els municipis de la Costera

La secretària autonòmica de Serveis Socials i autonomia personal, Helena Ferrando, ha presentat a Xàtiva …