Inici / Benestar social i salut / COL·LECTA CONTRA EL CÀNCER
DSC07746_web

COL·LECTA CONTRA EL CÀNCER

Aquest matí, l’alcalde Roger Cerdà ha visitat la mesa petitòria de l’Assemblea Local de Xàtiva de l’Associació Espanyola contra el Càncer, situada com d’habitud a l’Albereda. L’alcalde ha estat acompanyat per la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, qui ha participat en la col·lecta. També han assistit els regidors Ignacio Reig i Mariola Sanchis. Els membres de l’equip de govern han estat rebuts per la presidenta de l’associació, Consuelo Boluda, i representants de la junta directiva. El proper dimecres 31 de maig, l’AECC commemora el Dia Internacional sense Tabac. Enguany, el lema de la campanya és “Esfúmate del tabaco”.

Et pot interessar

Xátiva

IV CURSA I MARXA SOLIDÀRIA XÀTIVA CONTRA EL CÀNCER 2017

De nou un any més, Xàtiva es sumarà a la lluita contra el càncer amb …