Alertes
Inici / Educació / El Conservatori tanca el curs amb 2 concerts

El Conservatori tanca el curs amb 2 concerts

La banda i l’orquestra del conservatori municipal interpretaran 2 propostes diferents per clausurar el curs. El 2 de juny a la plaça de la Seu i el i el 14 a Sant Agustí.

CARTELL CONCERT CONSERVATORI

Xàtiva 30 de mayo de 2017.- El Conservatori Lluís Milán tanca el curs 2016-2017 amb dos concerts gratuïts a càrrec de la banda i l’orquestra del centre. El primer dels concerts, es celebrarà el pròxim divendres 2 de juny a les 19:30 a la plaça de la Seu i tindrà una estructura basada en 2 parts molt diferents. Segons Carmen Badía, directora del conservatori “L’espectacle tindrà una part dedicada al folk i un altra on retrem homenantge a alguns compositors de la nostra terra. A més hem volgut integrar també la dança i la plasticitat de la muixeranga per fer d’este concert una proposta, si cap, encara més atractiva”. En este concert participaran més de 170 alumnes.

El concert del dia 14 serà a les 19:30 en l’auditori de Sant Agustí. En ell, a més de l’orquestra de corda del centre, intervindran com a solistes alumnes que finalitzen enguany el grau professional.

Et pot interessar

El col·legi Pla de la Mesquita guanya el II Concurs Escolar de reciclatge de paper

El centre guanya més de 1.300 euros que s’invertiran en material escolar Xàtiva, 11 d’octubre …