Alertes
Inici / Cultura i oci / Joventut inicia la programació d’estiu amb l’expo-fest de Madafaka & The Toxic Kiwis
expo-fest madafak

Joventut inicia la programació d’estiu amb l’expo-fest de Madafaka & The Toxic Kiwis

socarrats brains

Xàtiva, 30 de maig de 2017.- La Regidoria de Joventut presenta l’exposició “Socarrats Brains”, realitzada per MADAFAKA & The Toxic Kiwis que enceta la nova programació trimestral de juny, juliol i agost de la Casa de la Joventut i de la qual es podrà gaudir en el hall d’aquesta, des del 2 fins al 16 de juny. L’exposició és una mostra d’il·lustracions que combina l’estil còmic i caricaturesc i que plasma situacions quotidianes i llocs emblemàtics de la ciutat de Xàtiva, de forma crítica i satírica.

A més, el dia 3 de juny s’inaugura l’exposició amb una festa en el pati de la Casa de la Joventut en la qual es pot gaudir d’una paella per a dinar a càrrec de “La Cueva del Bigfoot”, comprant un tiquet de 3 € que ja està disponible a la Casa de la Joventut, “El Minibar” i “Sabor Saity”. També hi haurà cervesa de tirador i cocteleria sense alcohol de part d'”El Minibar” i “La Industrial Setabense”, i un concert de música amb grups com Pau Grau (Música Noxtra), Ghost Transmission, Hollow i MDFK.

L’entrada a la festa d’inauguració és totalment lliure i gratuïta.

Et pot interessar

visites castell 12 octubre (13 hores)

Més de 5.000 persones visiten el castell durant els ponts d’octubre

Demà arranca el congrés “Castells en l’aire. Els castells en la Història i la ficció” …