Inici / Cultura i oci / La programació juvenil d’estiu impulsa la formació i l’oci alternatiu
DSC07868_web

La programació juvenil d’estiu impulsa la formació i l’oci alternatiu

Baraza i Cuenca presenten les activitats per als mesos de juny, juliol i agost

Xàtiva, 6 de juny de 2017.- Aquest matí, la regidora de Joventut, Lena Baraza, el president del Consell de la Joventut, Héctor Cuenca i Fran Pons, de Madafaka, han presentat la programació juvenil per als mesos de juny, juliol i agost. La Regidoria de Joventut, junt amb la Casa de la Joventut, es renoven i donen un pas més en la programació juvenil. S’enceta una nova programació trimestral més fresca, més atractiva, amb més informació, amb més activitats, amb més formació i més diversa, sense reduir la qualitat, i amb més possibilitat d’incloure les propostes dels i les joves. Segons la regidora Baraza, “tots els cursos programats compten amb una certificació oficial, per tal de que servisquen per a borses de treball”.

La nova programació d’estiu parteix de la necessitat de satisfer amb major entusiasme les propostes formatives, lúdiques o aventureres dels joves. Les activitats s’inicien amb una rica oferta de cursos com el de monitor d’oci i temps lliure, el curs d’educador/a de menjador escolar, una segona tanda de manipulador d’aliments, el curs de llenguatge de signes 1 i 2 o el curs d’educació per a la salut i primers auxilis. La programació també contempla un ampli i divers ventall de tallers com el de cuina d’estiu, un de recursos per a monitors d’oci i temps lliure o un de mediació de conflictes en joves, entre d’altres.

Així mateix, hi haurà una suggerent i emocionant oferta d’eixides i viatges, com una visita guiada a les fonts de Xàtiva i el castell, una excursió nocturna pel Bellveret per contemplar Xàtiva a la llum de la lluna o un passeig per l’Estret de les Aigües. Per últim, per estimular la creativitat dels joves, al mateix temps que treballar els valors socials fonamentals, i sensibilitzar als joves, s’ofereix una oferta de concursos com el de fer un mural LGTBI, concurs de fotos amb el cartell de la Fira i molt més a càrrec del Consell de la Joventut de Xàtiva, com la seua iniciativa Xatiblà. Totes les activitats es difondran per les xarxes socials d’Infojove Xàtiva.

Et pot interessar

Taller Chucheries

Taller de Decoració Nadalenca per a joves

La Concejalía de Joventut organitza junto con Moscardó Golocash un taller de Decoración Navideña que …