Alertes
Inici / Seguretat, mobilitat i transport / Xàtiva amplia el parc mòbil de la Policia Local

Xàtiva amplia el parc mòbil de la Policia Local

Amb les noves adquisicions, la flota de la policia passa a estar composta per 5 cotxes patrulla i 10 motos

Xàtiva, 16 de juny de 2017.- Aquest matí, la regidora de Seguretat Ciutadana, Mariola Sanchis ha presentat els nous vehicles adquirits per l’Ajuntament per tal de reforçar la flota de la Policia Local de Xàtiva. Es tracta d’un nou cotxe patrulla i de tres maxi scooters, una d’elles destinada a Protecció Civil. Aquests vehicles se sumen als 4 cotxes i 7 motocicletes de què disposava fins el moment la flota de la policia municipal.

Durant l’acte de presentació, la regidora Sanchis ha destacat que “l’adquisició d’aquests vehicles és fonamental per cobrir les necessitats de la Policia Local de manera que els seus efectius estiguen perfectament dotats”. Segons la regidora, “amb la incorporació d’aquestes unitats milloraran les tasques de control i de seguretat ciutadana, així com la regulació del trànsit que desenvolupen els agents en el seu servei diari, sobretot tenint en compte l’extensió del terme municipal de Xàtiva”.

El nou cotxe patrulla és un Toyota Prius 1.8 Hybrid. L’Ajuntament ha adquirit aquest vehicle mitjançant la modalitat d’arrendament financer (renting). Sanchis ha explicat que “hem optat per aquest vehicle híbrid perquè destaca en sostenibilitat i fiabilitat i a més suposa reduir les emissions i el consum de gasolina”. Pel que fa a les noves motos, es tracta de mega scooters de la marca Kymco. Els dos que aniran a la policia són de 300 cc, mentre que la moto per a Protecció Civil és de 125cc.

Et pot interessar

El regidor de Mobilitat es reuneix amb el Martínez Bellver per tractar la problemàtica de l’accés al centre

Es plantegen solucions com el canvi d’ubicació de l’entrada al col·legi Xàtiva, 04 d’octubre de …