Inici / Cultura i oci / La Universitat Politècnica tindrà un estand de robòtica i noves tecnologies a la Fira
DSC08402_WEB

La Universitat Politècnica tindrà un estand de robòtica i noves tecnologies a la Fira

Xàtiva, 20 de juny de 2017.- L’Ajuntament de Xàtiva ha servit com a marc per a presentar l’oferta formativa del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València. A l’acte ha assistit l’alcalde Roger Cerdà, el director del campus, Juan Ignacio Torregrosa i el seu subdirector de Comunicació, Manuel Llorca. També han estat presents alumnes de Xàtiva que cursen els seus estudis universitaris a Alcoi, per explicar la seua experiència.

En el transcurs de la roda de premsa, l’alcalde ha anunciat que la Universitat Politècnica de València estarà present a la Fira d’Agost amb un estand dedicat a robòtica i noves tecnologies, durant els dies 15 i 16 d’agost. D’altra banda, Cerdà ha comentat que, en el marc del conveni signat entre ambdues institucions, s’està treballant en establir un programa de cooperació amb alguna empresa de la ciutat de perfil tecnològic, així com en ampliar la gama de cursos de formació no reglada que imparteix la universitat a la ciutat, dedicats, en la majoria dels casos, a matèries relacionades amb el comerç i la gestió empresarial. Cerdà ha dit que “no renunciem a tenir graus universitaris a la ciutat i en eixa línia treballem”.

Et pot interessar

DSC00299_web

El Betlem Monumental bat el seu rècord de visites per dia

Aquest any, la mitjana diària de visites ha sigut de 4.898 persones, el que suposa …