Inici / Ocupació i economia / Connecten dos transformadors per millorar el servei de subministrament elèctric
DSC08473_WEB

Connecten dos transformadors per millorar el servei de subministrament elèctric

Xàtiva, 23 de juny de 2017.- Al llarg d’aquesta setmana, s’estan duent a terme uns treballs de millora de la xarxa elèctrica a distints carrers del centre de la ciutat, per compte de la companyia subministradora Iberdrola. Aquest matí, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, i el regidor de Serveis Públics, Ignacio Reig, han visitat les obres que avancen a bon ritme.

L’actuació consisteix en estendre tendit elèctric per connectar dos transformadors situats en l’avinguda República Argentina i en Portal de Sant Francesc, a fi de millorar el subministrament energètic. S’està procedint a renovar el cablejat i a col·locar una nova conducció en previsió de futures actuacions, com ara la instal·lació de fibra òptica.

En els pròxims dies, les obres avançaran per un tram de l’Albereda Jaume I, fins arribar a l’inici del carrer Portal de Sant Francesc, on es troba situat un dels transformadors objecte de la intervenció.

Et pot interessar

Ocupació

Convocatòria borsa de tècnic de participació ciutadana (Act. 26/12/2017)

Tèrmini de presentació d’instàncies: 5 dies hàbils a partir de l’endemà a la publicació d’aquesta …