Alertes
Inici / Educació / Xàtiva amplia la seua col·laboració amb les universitats amb un conveni amb la Universitat d’Alacant

Xàtiva amplia la seua col·laboració amb les universitats amb un conveni amb la Universitat d’Alacant

L’objecte de l’acord és establir vies per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació

Xàtiva, 28 de juny de 2017.- Ahir, a la seu de la Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal, l’Ajuntament de Xàtiva i la Universitat d’Alacant formalitzaren la seua relació institucional mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració. A l’acte assistiren l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà; el rector Manuel Palomar; el vicerector de Cultura, Carles Cortés i la regidora d’Educació, Amor Amorós.

L’objecte de l’acord de col·laboració és establir vies per a la realització en comú d’activitats de divulgació, de formació i d’investigació que redunden en benefici d’ambdues parts. Malgrat que l’adopció d’aquest acord no comporta obligacions econòmiques ni per a l’Ajuntament ni per a la universitat, el document obri la possibilitat a l’assessorament per part de la Universitat d’Alacant en matèria cultural i educativa.

Entre les clàusules del conveni figura el foment de la col·laboració per aprofundir en la formació i en la realització d’investigacions relacionades amb tots els aspectes vinculats al desenvolupament, la planificació, la conservació i la gestió dels recursos i activitats municipals.

Et pot interessar

Xàtiva inicia el camí cap a la gratuïtat de l’educació infantil amb la posada en marxa del Xec Infantil de 2 a 3 anys

El concert de les línies d’infantil serà progressiu a partir del proper curs i arribarà …