Inici / Benestar social i salut / Els tiquets del sopar de jubilats de la Fira d’Agost es repartiran del 7 al 10 d’agost

Els tiquets del sopar de jubilats de la Fira d’Agost es repartiran del 7 al 10 d’agost

Els tiquets s’entregaran a la Llar del Jubilat de la plaça Roca

Xàtiva, 26 de juliol de 2017.La regidoria de Benestar Social ha informat sobre el termini establert per recollir els tiquets per al sopar de Fira per a jubilats i pensionistes que tradicionalment se celebra al camp de futbol de La Murta. Els tiquets es repartiran els propers dies 7, 8, 9 i 10 d’agost, de 10 a 13:30h, a la primera planta de la Llar del Jubilat de la plaça Roca.

La regidoria de Benestar Social, dintre de la seua programació per a majors, ofereix 1.200 places per a aquest sopar. Només s’entregarà un màxim de dos tiquets per persona. Les entrades són gratuïtes i està prohibida la seua venda.

El sopar és per a veïns i residents de Xàtiva, podent-se comprovar aquesta circumstància per part de l’organització, mitjançant petició del DNI.

Et pot interessar

Xátiva

IV CURSA I MARXA SOLIDÀRIA XÀTIVA CONTRA EL CÀNCER 2017

De nou un any més, Xàtiva es sumarà a la lluita contra el càncer amb …