Alertes
Inici / Educació / Beques de mobilitat 2017/2018
nuevo-logo-fondo-rojo

Beques de mobilitat 2017/2018

L’Ajuntament de Xàtiva, convoca per al curs 2017/2018 el present programa de beques destinades a la promoció d’una finalitat pública com és la formació entre els estudiants d’educació superior formal o de formació professional de grau superior, siga quina siga la duració de la carrera o qualificació, inclosos els estudis de doctorat, residents a Xàtiva, que hagen de desplaçar-se a l’estranger per a dur a terme els seus estudis, a través de la concessió de beques de mobilitat, amb subjecció a les bases aprovades en Junta de Govern Local de 17 de juliol de 2017.

PDF: BASES ESPECÍFIQUES BEQUES ERASMUS_CURS 2017-2018

PDF: ANNEX I_SOL·LICITUD

PDF: ANNEX II_FITXA MANTENIMENT DE TERCERS

 

 

 

Et pot interessar

Bases específiques reguladores de la concessió de beques de transport a alumnes residents a Xàtiva que cursen estudis universitaris de grau o formació professional de grau superior o Música/Dansa de grau superior, que no s’impartisquen al municipi, per al curs 2018/2019

DESCARREGA LAS BASES