Alertes
Inici / Promoció econòmica i comerç / Xàtiva i Canals intercanvien experiències en matèria de Promoció Econòmica
DSC09478_WEB

Xàtiva i Canals intercanvien experiències en matèria de Promoció Econòmica

Xàtiva, 14 de setembre de 2017.- El primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente, i l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, es reuniren ahir a Xàtiva. Ambdós edils s’ocupen de les àrees de Promoció Econòmica als seus respectius ajuntaments. Requena i Lorente estigueren reunits per espai d’una hora, trobada on intercanviaren distintes experiències posades en pràctica en els municipis de Canals i Xàtiva, iniciatives relacionades amb la promoció del comerç de barri o de la producció agrícola de proximitat. El Mercat de la Terra o la iniciativa Carrers del Mercat varen ser alguns dels projectes sobre els quals es va tractar en les conversacions.

Et pot interessar

targeta_urbana_xativa

La targeta urbana de Xàtiva traça el full de ruta cap a la seua implantació

Deu establiments de la ciutat començaran a comptar amb ella a partir del proper mes …