Inici / Promoció econòmica i comerç / Xàtiva i Canals intercanvien experiències en matèria de Promoció Econòmica
DSC09478_WEB

Xàtiva i Canals intercanvien experiències en matèria de Promoció Econòmica

Xàtiva, 14 de setembre de 2017.- El primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente, i l’alcalde de Canals, Ricardo Requena, es reuniren ahir a Xàtiva. Ambdós edils s’ocupen de les àrees de Promoció Econòmica als seus respectius ajuntaments. Requena i Lorente estigueren reunits per espai d’una hora, trobada on intercanviaren distintes experiències posades en pràctica en els municipis de Canals i Xàtiva, iniciatives relacionades amb la promoció del comerç de barri o de la producció agrícola de proximitat. El Mercat de la Terra o la iniciativa Carrers del Mercat varen ser alguns dels projectes sobre els quals es va tractar en les conversacions.

Et pot interessar

FotoPrensa_03_WEB

Xàtiva exalta les bondats culinàries del seu all tendre en un concurs gastronòmic amb restaurants de tota Espanya

Durant FirAll 2018 (23 al 25 de febrer) 14 restaurants de la ciutat oferiran menús …