Alertes
Inici / Benestar social i salut / Xàtiva millora la dotació de material esportiu del Centre Social de Majors
IMG-20170914-WA0001

Xàtiva millora la dotació de material esportiu del Centre Social de Majors

Xàtiva, 14 de setembre de 2017.- La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva, àrea delegada en la regidora Xelo Angulo, acaba d’instal·lar nous equips per a la pràctica d’esport en el Centre Social de Majors del carrer Abu Masaifa.

Concretament, la renovació de material ha consistit en l’adquisició d’una bicicleta el·líptica, una nova cinta andadora i una bicicleta estàtica que se sumen als equipaments existents. En total, les màquines han suposat una inversió de 1.047,77 euros.

La finalitat de l’acció, segons la regidora, “és millorar els serveis per a que els nostres majors gaudisquen d’unes instal·lacions en les millors condicions possibles, aprofitant aquestes intervencions per a la promoció de la pràctica esportiva i dels hàbits de vida saludables entre la població major de la ciutat”.

Et pot interessar

Programa_Diversitat_Funcional

Xàtiva inicia un Programa d’Acció Social per al suport a les persones amb diversitat funcional

El projecte, que s’inicia el proper dia 10 de setembre al carrer Engai, es traslladarà …