Inici / Benestar social i salut / Xàtiva millora la dotació de material esportiu del Centre Social de Majors
IMG-20170914-WA0001

Xàtiva millora la dotació de material esportiu del Centre Social de Majors

Xàtiva, 14 de setembre de 2017.- La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva, àrea delegada en la regidora Xelo Angulo, acaba d’instal·lar nous equips per a la pràctica d’esport en el Centre Social de Majors del carrer Abu Masaifa.

Concretament, la renovació de material ha consistit en l’adquisició d’una bicicleta el·líptica, una nova cinta andadora i una bicicleta estàtica que se sumen als equipaments existents. En total, les màquines han suposat una inversió de 1.047,77 euros.

La finalitat de l’acció, segons la regidora, “és millorar els serveis per a que els nostres majors gaudisquen d’unes instal·lacions en les millors condicions possibles, aprofitant aquestes intervencions per a la promoció de la pràctica esportiva i dels hàbits de vida saludables entre la població major de la ciutat”.

Et pot interessar

IMG_5192

El Centre Social d’Abu Masaifa començarà a funcionar el 23 de desembre

Els participants en el programa d’itineraris formatius amplien el seu objecte d’actuació per avançar l’apertura …