Inici / Cultura i oci / Joventut organitza nous cursos de manipulador d’aliments i de monitor d’activitats de temps lliure
DSC09388_WEB

Joventut organitza nous cursos de manipulador d’aliments i de monitor d’activitats de temps lliure

La Regidoria de Joventut continua amb la seua oferta de cursos de formació que poden resultar molt útils per als i les joves.

Així, el dissabte 30 de setembre, de 10h a 14h, tindrà lloc a la Casa de la Joventut el Curs de Manipulador d’Aliments impartit per l’escola Abast i on col·labora la Regidoria de Joventut. Aquest curs és de caràcter oficial, no té caducitat, i als participants obtindran el carnet de Manipulador d’Aliments. Aquest certificat és necessari per a desenvolupar treballs en els quals hi haja manipulació d’aliments (bars, restaurants, carnisseries, verduleries, forns, supermercats, magatzems de manipulació de productes alimentaris, etc.).

El preu del curs és de 10€ amb carnet jove i de 30€ si eres major de 30 anys.

A més a més, i donada l’alta demanda, la Regidoria de Joventut continua oferint el curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure, impartit també per l’escola Abast i en col·laboració de la Regidoria de Joventut. Aquest curs habilita als i les joves per treballar l’oci educatiu al temps lliure amb xiquets i joves, treballar en campaments, en granges escoles, escoletes d’estiu, Pasqua i Nadal, albergs, hotels, creuers…. Com a monitor o monitora que amenitza tot tipus d’esdeveniments i realitza programes d’activitats.

Els curs de Monitor d’Activitats i Temps Lliure s’oferirà als caps de setmana de manera intensiva, en horari de divendres de 16 a 21h i dissabtes de 9 a 14h i de 15 a 20h, i el preu del curs és de 115€. La metodologia de les classes és molt amena i participativa.

Per inscriure’s als dos cursos, sols heu de passar per la Casa de la Joventut en horari de 10 a 13h de dilluns a dissabte i de 17h a 20h de dilluns a divendres.

Des de la Regidoria de Joventut us animem a inscriure-us als cursos doncs, a banda de passar-ho molt bé i conéixer gent, obtindreu un títol oficial per treballar en el camp de la restauració o el de l’animació juvenil.

Et pot interessar

Acta Gravat

ACTA DEL JURAT DE LA XIV BIENNAL INTERNACIONAL DE GRAVAT JOSEP DE RIBERA

ACTA DE LLIURAMENT DE LA XIV BIENNAL INTERNACIONAL DE GRAVAT “JOSEP DE RIBERA” – XÀTIVA, …