Alertes
Inici / Cultura i oci / Joventut amplia l’oferta anual de viatges
Lena Baraza

Joventut amplia l’oferta anual de viatges

S’incrementa notablement l’oferta de viatges a la neu

Xàtiva, 25 de setembre de 2017.- La Regidoria de Joventut ha presentat una programació anual de viatges per a públic juvenil, organitzats amb la col·laboració de l’empresa Nautalia Viajes. El primer serà una eixida de cap de setmana del 4 i 5 de novembre al Saló del Manga de Barcelona. En el preu de l’excursió està inclòs l’autocar des de Xàtiva, l’estada d’una nit a Barcelona, desdejuni i l’entrada al saló d’un dia. El preu és de 95 € amb Carnet Jove i 105 € per a adults.

La següent eixida serà a Port Aventura, els dies 18 i 19 de novembre. Pel preu de 140 € amb Carnet Jove (o 150 € sense) s’inclou l’entrada al parc temàtic els dos dies, l’autocar d’anada i tornada i una nit a l’hotel dins del parc en règim de mitja pensió.

L’eixida a la neu és tot un clàssic de la programació juvenil i, donada l’alta demanda, s’ha decidit incrementar l’oferta de viatges a la neu. D’aquesta manera, s’organitzaran viatges d’un dia a Javalambre, d’anada i tornada amb tot inclòs (autocar, forfait i segur de viatge) els dies 28 de desembre, 27 gener i 3 de març, per 47 € amb Carnet Jove o per 57 € els adults. El preu de lloguer del material, el cost serà de 10 € per persona. També hi ha possibilitat d’un suplement de classes d’esquí per 17 € per persona.

També s’ofereixen viatges de més duració. Així, del 29 de desembre a l’1 de gener, hi ha la possibilitat d’acomiadar l’any en Espot, una estació d’esquí en els Pirineus que és l’única situada al costat de un Parc Nacional. Per solament 310 € (320 € en adults) s’inclou tot: autocar des de Xàtiva, forfait per als tres dies i segur de viatge i d’esquí, allotjament en Hotel Or Blanc, tres desdejunis i dos sopars a més del sopar de cap d’any.

Joventut organitza dos viatges més. El primer d’ells tindrà lloc del 19 al 21 de gener, amb destinació a Grandvalira (Andorra). Per 185 € amb Carnet Jove o 195 € adults es pot gaudir de l’autobús d’anada i tornada, 2 nits en l’Hotel Panorama situat al centre d’Andorra , dos desdejunis, forfait i assegurança de viatge i esquí.

Finalment, del 16 al 18 de febrer es pot concloure la temporada d’esquí a Sierra Nevada (Granada). Per 198 € o 208 € els adults s’ofereix l’autocar, dos nits en l’Hotel Los Àngeles, dos desdejunis, forfait i assegurança de viatge i de esquí.

La temporada de neu s’acaba però els viatges continuen. En Pasqua, del 31 de març al 7 d’abril, s’organitza un viatge per recórrer el Camí de Sant Jaume per 399 € amb Carnet Jove o 409 € per adults. El preu inclou tot, transport, guia ,pensió completa, allotjaments i assegurances. I per a la Pasqua de Sant Vicent, viatge a Eivissa del 6 al 9 d’abril pel preu de 255 € amb Carnet Jove o 265 €. Inclou vol i trasllat, hotel amb mitjà pensió i assegurança.

Seguidament s’ofereix per al Pont de Maig una eixida a Peníscola del 28 d’abril a l’1 de maig, amb un preu de 121 € amb carnet Jove o 131 €, autobús, hotel amb pensió completa i assegurança. I per al cap de setmana del 12 i 13 de Maig, Musical a Madrid per 135 € amb Carnet Jove o 145 €, on inclou, transport, hotel i mitja pensió, entrada musical i assegurança.

I per a finalitzar s’ofereix als grups de joves estudiants ofertes molt interessant de  4 a 7 dies per a organitzar els seus viatges de curs o finals de curs, ofertes com Londres, Roma, París-Disney, Multiaventura, naturalesa i cultura.

Per a més informació i inscripcions als viatges, adreçar-se a la Casa de la Joventut en horari de 10 a 13 h de dilluns a dissabte i de 17 h a 20 h de dilluns a divendres o a les xarxes socials Infojove Xàtiva.

Et pot interessar

A3 MOSCARDÓ TALLER NAVIDAD

La Regidoria de Joventut organitza el TALLER DE GOLOCASH (Arbre de Nadal), el dijous 13 de desembre de 17.00h a 19.30h.

No queda gens per a Nadal. Sense adonar-nos, ens hem ficat en aquesta època de …