Alertes
Inici / Benestar social i salut / L’Ajuntament alberga la donació de la recaptació del concert benèfic de Setmana Santa
DSC09513

L’Ajuntament alberga la donació de la recaptació del concert benèfic de Setmana Santa

Xàtiva, 2 d’octubre de 2017.- Aquest matí, l’Ajuntament de Xàtiva ha albergat l’acte de lliurament de la recaptació del concert benèfic “El so de les imatges”, que va tenir lloc el passat 25 de març al Gran Teatre, organitzat per la Germandat de Confraries de la Setmana Santa Xativina i per la Societat Musical Primitiva Setabense, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

En aquella ocasió, la banda de la Música Vella va interpretar un programa musical compost per un seguit de marxes de processó, en un concert els beneficis del qual anaven destinats a diferents associacions socials i humanitàries de la ciutat.

Concretament, hui s’han lliurat els 1.203,39 euros de beneficis del concert entre les cinc Càritas parroquials de la ciutat i Gent de la Consolació. L’acte ha estat presidit pels regidors de Benestar Social i Cultura, Xelo Angulo i Jordi Estellés, i ha comptat amb la presència de la presidenta de la Germandat de Confraries, María Eugenia Gandía, i del president de la Societat Musical La Primitiva Setabense, Enrique Alonso. També han assistit representants de les sis associacions que han rebut la donació.

Et pot interessar

Benestar_Social_Xàtiva

El Departament de Benestar Social es reforça amb sis noves incorporacions

Els nous treballadors incorporats en els darrers mesos provenen del Pla Concertat de la Generalitat, …