Alertes
Inici / Ocupació i economia / Xàtiva reforçarà el cos de la Policia Local amb nous agents
POLICIA LOCAL

Xàtiva reforçarà el cos de la Policia Local amb nous agents

L’oferta d’ocupació pública ordinària per a 2018 traurà a concurs oposició 7 places de policia local

Xàtiva, 10 d’octubre de 2017.- L’Ajuntament de Xàtiva prepara una oferta pública d’ocupació per reforçar l’actual plantilla del cos de la Policia Local. L’oferta d’ocupació pública ordinària per a l’any 2018 contempla l’eixida de 7 places de policia, el que suposarà l’ampliació en dos agents de la present plantilla.

Concretament, d’aquestes 7 places, 2 són de nova creació. Els processos de jubilació de treballadors municipals que han tingut lloc al llarg del present exercici possibiliten la creació d’aquestes dues noves places de policia local.

D’altra banda, actualment existeixen 3 places cobertes en comissió de servei i una altra creada en 2015 i coberta per un interí. Sumades a les 2 de nova creació, fan un total de 6 places. D’aquestes sis places, 2 estaran reservades per mobilitat. Això vol dir que per a cobrir-les tindran prioritat agents que tenen plaça en cossos de Policia Local d’altres ciutats. Les quatre restants places seran lliures; és a dir, podrà optar qualsevol ciutadà que ho desitge.

Finalment, també eixirà a oferta pública d’ocupació la plaça d’intendent principal de la Policia Local de Xàtiva, ocupada provisionalment per Antonio Collado.

Et pot interessar

policia de barri

Xàtiva implanta la policia de barri

La mesura pretén aproximar a la ciutadania el servei de Policia Local i servir d’interlocutor …