Alertes
Inici / Benestar social i salut / Benestar Social impulsa la creació d’una associació de dones immigrants
2017-10-11-PHOTO-00000002

Benestar Social impulsa la creació d’una associació de dones immigrants

Xelo Angulo: “la creació d’un espai propi facilitarà a les dones migrants una participació social que serà el camí per a una millor integració a la nostra ciutat”

Xàtiva, 11 d’octubre de 2017.- L’Oficina Pangea d’atenció a persones migrants, depenent de la Regidoria de Benestar Social, ha impulsat la creació de l’Associació de Dones 5C per la Interculturalitat, que acaba de vore la llum a principis d’octubre.

És una associació formada per dones migrants procedents de Marroc, Colòmbia, Síria, Equador, Egipte, Anglaterra, Malàisia, República Dominicana i Rússia. Té un caràcter intercultural, internacional i interreligiós que ve donat per l’origen de les seues components. Naix independent i pretén treballar per a la integració de les diferents cultures, lluitar contra l’aïllament, millorar les condicions de vida de les associades, per la igualtat i contra la violència de gènere.

Segons la regidora Xelo Angulo, “la creació d’un espai propi facilitarà a les dones migrants una participació social que serà el camí per a una millor integració a la nostra ciutat”.

Et pot interessar

DSC06508

Xàtiva i Creu Roja contra la pobresa energètica

16 famílies xativines seran beneficiaries directes d’aquest projecte d’estalvi energètic a la llar Xàtiva, 6 …