Alertes
Inici / Promoció econòmica i comerç / El proper diumenge torna el Mercat de la Terra a la plaça del Mercat
DSC05670_WEB

El proper diumenge torna el Mercat de la Terra a la plaça del Mercat

Es tracta d’una proposta de mercat de productes de proximitat, ecològics i de les comarques veïnes

Xàtiva, 11 d’octubre de 2017.- El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha anunciat una nova edició de la iniciativa comercial coneguda com el Mercat de la Terra. Aquesta nova edició tindrà lloc el proper diumenge dia 15 d’octubre a la plaça del Mercat. Els serveis municipals han comunicat a les associacions de comerciants i hostalers de la zona aquesta ubicació per tal que puguen adaptar els seus horaris a la celebració d’aquesta edició i aprofitar la major afluència de públic prevista.

El Mercat de la Terra és una proposta de mercat de productes de proximitat, ecològics i de les comarques veïnes, que compta amb al voltant de 30 expositors. A les seues parades s’oferiran productes com ara pa, mel, hortalisses, embotits, formatges, vins i molts altres baix el paràmetre de presentar un producte bo, net i just. Això es tradueix en presentar una oferta de productes autòctons, conreats amb respecte al medi ambient i amb uns preus justos, per tal de contribuir a la protecció de determinats oficis arrelats a la tradició i amb un futur incert.

Segons Lorente, “continuem apostant pel Mercat de la Terra com un atractiu comercial i d’animació del centre històric de la ciutat. Ho fem, a més, des de la vocació de que aquesta iniciativa acabe convertint-se en una referència per a aquest tipus d’activitats lligades a la producció de proximitat i ecològica en el marc de les Comarques Centrals. Tornem a comptar amb productors de Xàtiva i d’altres localitats de La Costera, La Canal de Navarrés, La Ribera o La Vall d’Albaida”.

Et pot interessar

Promoció Econòmica llança la iniciativa Mercat als Barris

Cada quinze dies hi haurà mercat d’alimentació als barris del Raval i Sant Pere Xàtiva, …