Alertes
Inici / Cultura i oci / BEGOÑA ABAD PRESENTA A XÀTIVA EL SEU DARRER POEMARI
begoña abad

BEGOÑA ABAD PRESENTA A XÀTIVA EL SEU DARRER POEMARI

begoña abad

La poeta Begoña Abad oferirà el proper dilluns un recital poètic per a presentar el seu treball antològic “Diez años de sol y edad”. L’acte, organitzat per la regidoria de Dona i Igualtat i per la de Memòria Socarrada, serà presentat pel també poeta i recitador Vicent Camps. Begona Abad és una veu potent en el panorama de la poesia. Una veu plena de sentiments i emotivitat, però també de crítica cap a les situacions injustes. Una veu que destil·la dignitat i feminisme. Ha publicat diversos poemaris, entre els que destaquen “La medida de mi madre”, “Como aprender a volar”, “Musarañas azules en Babilonia” (editat a Xàtiva per l’editorial Babilonia), “A la izquierda del padre” o “Estoy poeta”. El recital tindrà lloc a la segona planta de la Casa de Cultura a les 19:30.

Et pot interessar

visites castell 12 octubre (13 hores)

Més de 5.000 persones visiten el castell durant els ponts d’octubre

Demà arranca el congrés “Castells en l’aire. Els castells en la Història i la ficció” …