Alertes
Inici / Cultura i oci / BEGOÑA ABAD PRESENTA A XÀTIVA EL SEU DARRER POEMARI
begoña abad

BEGOÑA ABAD PRESENTA A XÀTIVA EL SEU DARRER POEMARI

begoña abad

La poeta Begoña Abad oferirà el proper dilluns un recital poètic per a presentar el seu treball antològic “Diez años de sol y edad”. L’acte, organitzat per la regidoria de Dona i Igualtat i per la de Memòria Socarrada, serà presentat pel també poeta i recitador Vicent Camps. Begona Abad és una veu potent en el panorama de la poesia. Una veu plena de sentiments i emotivitat, però també de crítica cap a les situacions injustes. Una veu que destil·la dignitat i feminisme. Ha publicat diversos poemaris, entre els que destaquen “La medida de mi madre”, “Como aprender a volar”, “Musarañas azules en Babilonia” (editat a Xàtiva per l’editorial Babilonia), “A la izquierda del padre” o “Estoy poeta”. El recital tindrà lloc a la segona planta de la Casa de Cultura a les 19:30.

Et pot interessar

59399814_1061994844188689_3150351102797414400_n

Agenda Cultural Xàtiva: maig 2019

EXCM. AJUNTAMENT DE XÀTIVA REGIDORIA DE CULTURA PROGRAMACIÓ MAIG 2019 . E X P O …