Alertes
Inici / Esports / L’Ajuntament acull la presentació de la XXXII Pujada al Castell
DSC09643_WEB

L’Ajuntament acull la presentació de la XXXII Pujada al Castell

La prova, integrada en el Circuit de Carreres Populars de la Diputació, tindrà lloc el proper 29 d’octubre

Xàtiva, 16 d’octubre de 2017.- La Pujada al Castell de Xàtiva celebrarà el pròxim 29 de Octubre, a les 10 hores, la seua 32a edició. Aquest esdeveniment, organitzat des dels seus inicis pel Club Atletisme Xàtiva (CAX) i patrocinat pel Consell Esportiu Municipal de l’Ajuntament de Xativa, el CC Plaza Mayor Xativa i Asisa, s’ha convertit en un autèntic festival del running a la província. Per les seues característiques emblemàtiques i òptima organització és l’ única prova que ha estat inclosa en totes i cadascuna de les vint edicions del consolidat Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València.

En aquesta edició del 2017, s’espera la participació de 1000 corredors en la carrera adulta i entre 250-500 xiquets en las proves infantils, el que suposa una repercussió molt important, ja que, entre atletes i visitants/espectadors, al voltant de 5000 persones compartiran espai a la zona de EIXIDA/META.

Les inscripcions es poden dur a terme a la web http://pujadacastellxativa.es/ i a les botigues locals Setabis Sport, Decathlon, Atletes i Kilòmetres. La recollida de dorsals, camiseta i xip es podrà fer divendres 27 i dissabte 28 d’octubre, al CC Plaza Mayor, durant tot el dia, així com el mateix diumenge 29 al pati de la Casa de Cultura abans de la carrera.

Característiques:

1. Circuit de 10km homologat per la RFEA, que recorre el conjunt històric i monumental de Xàtiva fins arribar al castell.

2. Control de la carrera per sistema “Championchip”.

3. Preus d’inscripció competitius.

4. Avituallament abans del km 5; sòlids + beguda en meta.

5. Samarreta tècnica commemorativa.

6. Fotos oficials per al record.

7. Massatgistes a l’arribada a meta.

8. Guarda-roba, WC, dutxes, i assistència mèdica

9. Trofeus per a totes les categories i premis en metàl·lic als guanyadors de la carrera absoluta i rècords; trofeus per a atletes locals.

10. Volta a Peu per a xiquets, samarreta commemorativa i trofeu als guanyadors (INSCRIPCIÓ GRATUÏTA)

El CAX dóna les gràcies als principals espònsors però també a la resta de col·laboradors perquè sense ells una cursa amb tanta història no haguera sigut mai possible i, com no, convida a la participació tant a esportistes d’elit com a corredors populars de la zona. El circuit i gran ambient de la jornada és únic i no quedarà en l’oblit.

Et pot interessar

Piscina cubierta

La piscina coberta obri dilluns 13 de maig

Dissabte 11 de maig s’hi celebra el I Trofeu Ciutat de Xàtiva, organitzat pel Club …