Alertes
Inici / Benestar social i salut / Cloenda de l’exposició del VIII Certamen Nacional de Pintura celebrada en la Casa de la Cultura de Xàtiva
IMG-20171016-WA0003

Cloenda de l’exposició del VIII Certamen Nacional de Pintura celebrada en la Casa de la Cultura de Xàtiva

El director general de l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària, Àngel Bonafé, i l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, han presidit l’acte de cloenda de l’exposició del VIII Certamen Nacional de Pintura IVASS al qual han concorregut més d’un centenar d’obres realitzades per persones amb diversitat funcional intel·lectual de tot Espanya.

També s’han atorgat els tres premis resultat dels vots del públic que ha visitat l’exposició a la Casa de la Cultura d’Alzira i posteriorment en la de Xàtiva.

Aquests premis, valorats en 150 euros cadascun, han recaigut en primer lloc en l’obra que porta per títol ‘Vida’ i que ha estat realitzada per Antonio Tobar, Trini Marco i José A. Mañogil, usuaris del Centre Ocupacional La Tramoia d’Elx ; el segon ha estat per a ‘En blanco y negro’, obra de Sandy Herráiz, de la Fundació Espurna de Torrent; i en tercer lloc ‘Taules i terrats’, pintada per Paquita Jarque, del C.O. Mare de Déu del Castell de Cullera.

Et pot interessar

viatge madrid

CAP DE SETMANA A MADRID

La regidoria de joventut ha organitzat un cap de setmana a Madrid per als dies …