Alertes
Inici / Benestar social i salut / Cloenda de l’exposició del VIII Certamen Nacional de Pintura celebrada en la Casa de la Cultura de Xàtiva
IMG-20171016-WA0003

Cloenda de l’exposició del VIII Certamen Nacional de Pintura celebrada en la Casa de la Cultura de Xàtiva

El director general de l’Institut Valencià d’Atenció Social-Sanitària, Àngel Bonafé, i l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, han presidit l’acte de cloenda de l’exposició del VIII Certamen Nacional de Pintura IVASS al qual han concorregut més d’un centenar d’obres realitzades per persones amb diversitat funcional intel·lectual de tot Espanya.

També s’han atorgat els tres premis resultat dels vots del públic que ha visitat l’exposició a la Casa de la Cultura d’Alzira i posteriorment en la de Xàtiva.

Aquests premis, valorats en 150 euros cadascun, han recaigut en primer lloc en l’obra que porta per títol ‘Vida’ i que ha estat realitzada per Antonio Tobar, Trini Marco i José A. Mañogil, usuaris del Centre Ocupacional La Tramoia d’Elx ; el segon ha estat per a ‘En blanco y negro’, obra de Sandy Herráiz, de la Fundació Espurna de Torrent; i en tercer lloc ‘Taules i terrats’, pintada per Paquita Jarque, del C.O. Mare de Déu del Castell de Cullera.

Et pot interessar

Programa_Diversitat_Funcional

Xàtiva inicia un Programa d’Acció Social per al suport a les persones amb diversitat funcional

El projecte, que s’inicia el proper dia 10 de setembre al carrer Engai, es traslladarà …