Alertes
Inici / Promoció econòmica i comerç / Xàtiva prepara la celebració d’un Focus Pime i Emprenedoria per al mes de novembre
DSC09664_web

Xàtiva prepara la celebració d’un Focus Pime i Emprenedoria per al mes de novembre

Xàtiva, 19 d’octubre de 2017.- Aquest matí, el saló de plenaris de l’Ajuntament ha acollit una reunió preparatòria prèvia a l’organització del Focus Pime i Emprenedoria La Costera 2017. Aquesta jornada tindrà lloc el proper 21 de novembre, de 9 a 14 hores, a la Casa de Cultura. La reunió ha estat presidida pel primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente i pel director general del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI), Jesús Casanova. Han assistit representants del sector empresarial i comercial de Xàtiva i altres municipis de la comarca.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’IVACE i els CEEIs de la Comunitat, dintre de la política de recolzament a l’emprenedoria i les pimes, cofinançada pel Fons FEDER de la Unió Europea.

Els esdeveniments Focus concentren, en només un dia, diverses activitats complementàries d’interès per al territori i estan adreçats principalment a empresaris consolidats i a emprenedors que estan plantejant-se posar en marxa un negoci. El seu principal objectiu és detectar oportunitats de negoci i generar sinèrgies entre els assistents. A més a més, el Focus pretén impulsar l’activitat emprenedora en el territori i fomentar la innovació en les pimes, prioritàriament en l’àmbit industrial.

Et pot interessar

Promoció Econòmica llança la iniciativa Mercat als Barris

Cada quinze dies hi haurà mercat d’alimentació als barris del Raval i Sant Pere Xàtiva, …