Alertes
Inici / Medi ambient i llocs públics / Medi Ambient oferirà visites teatralitzades, rutes i tallers per a escolars a la Cova Negra
Casa-de-la-llum-2

Medi Ambient oferirà visites teatralitzades, rutes i tallers per a escolars a la Cova Negra

Xàtiva, 25 d’octubre de 2017.- La regidora de Medi Ambient, Pilar Gimeno, es va reunir ahir amb els directors dels CEIPs i de l’escola Pla de la Mesquita de Xàtiva per presentar-los l’empresa Interpreta i Educa. Aquesta oferirà, a partir del 2on trimestre, activitats gratuïtes destinades a l’alumnat de 5é i 6é de primària a la Cova Negra. Aprofitant l’entorn, la seua historia i les recentment rehabilitades instal·lacions de la Casa de la Llum, Interpreta i Educa realitzarà visites teatralitzades, rutes i tallers per donar a conèixer el nostre patrimoni històric i natural, i fomentar valors cívics entre els menuts.

La regidoria pretén que aquestes activitats siguen obertes a altres escoles de la comarca i de les comarques veïnes, i amb això continua amb la seua tasca de posar en valor i habilitar els espais naturals de Xàtiva.

Et pot interessar

Pont_Casa_la_llum

L’Ajuntament de Xàtiva repara els desperfectes ocasionats pel pas de la DANA

L’episodi d’intenses pluges va afectar especialment camins, marges i rius al seu pas pel terme …