Alertes
Inici / Cultura i oci / Les visites d’escolars als museus de Xàtiva creixen un 60% des de l’inici del curs

Les visites d’escolars als museus de Xàtiva creixen un 60% des de l’inici del curs

Jordi Estellés, regidor de Cultura: “les unitats didàctiques han sigut una gran estratègia per contagiar als col·legis la nova línia museística a Xàtiva”

Xàtiva, 26 d’octubre de 2017.- Les entrades d’alumnes i docents als museus de Xàtiva han augmentat un 60% des de l’inici del curs escolar. La Regidoria de Cultura va posar en marxa el passat mes de maig una aula didàctica a l’Almodí per a que els escolars pogueren realitzar activitats educatives complementàries a la visita al museu. A més, en setembre es presentaren unes unitats didàctiques d’ambdós museus municipals.

El regidor de Cultura, Jordi Estellés, creu que “les unitats didàctiques han sigut una gran estratègia per contagiar als col·legis la nova línia museística a Xàtiva. El museu ofereix recursos educatius per convertir-se en un espai de formació permanent. En aquestos primers mesos del curs escolar, els tallers i activitats han estat nombroses”.

Per l’aula didàctica de l’Almodí, han passat centres educatius de Xàtiva, Gandia, Piles o València, segons informa el regidor Estellés.

Et pot interessar

Xàtiva obri les inscripcions per apuntar-se a l’Escola de Nadal

El preu és de 50 euros i les activitats es desenvoluparan a l’Escola Gozalbes Vera …