Alertes
Inici / Ciutadania / El cementeri no tancarà a migdia des de hui fins el dia de Tots Sants
2017-10-27-PHOTO-00030399

El cementeri no tancarà a migdia des de hui fins el dia de Tots Sants

Xàtiva, 30 d’octubre de 2017.- Amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament de Xàtiva informa dels horaris especials del cementeri municipal. Hui dilluns 30 d’octubre, demà dimarts 31 d’octubre i dimecres 1 de novembre, el cementeri obrirà des de les 8 hores del matí fins les 18 hores, ininterrompudament.

Pel que fa al servei de bus urbà fins al cementeri, dimarts 31 d’octubre, l’autobús realitzarà 8 viatges en horari de 8 a 14 hores, mentre que dimecres 1 de novembre, l’autobús estarà fent viatges al cementeri des de les 8 a les 18 hores ininterrompudament.

Et pot interessar

DSC01935_web

La Generalitat invertirà 17’6 milions €a Xàtiva en els propers 4 anys

Les principals inversions se situen en col·legis, jutjats i la via verda Cerdà: “estem tremendament …