Alertes
Inici / Cultura i oci / La regidoria i el Consell de la Joventut presenten la programació juvenil per a novembre i desembre
DSC09739_WEB

La regidoria i el Consell de la Joventut presenten la programació juvenil per a novembre i desembre

triptic Novembre-Desembre2triptic Novembre-Desembre-01

Aquesta programació continua oferint activitats, cursos i tallers accessibles als joves amb una oferta molt variada

Xàtiva, 3 de novembre de 2017.- La regidora de Joventut, Lena Baraza i el representant de la comissió permanent del Consell de la Joventut de Xàtiva, Rafa Penadés, han presentat aquest matí a l’Ajuntament la nova programació juvenil per als mesos de novembre i desembre. D’aquesta nova programació cal destacar els cursos de Gestió de conflictes, mediació i interculturalitat i el curs de Menjador Escolar, ambdós homologats i impartits per l’Escola d’Animació Abast.

Joventut continuarà oferint tallers gratuïts. Com a novetat, a banda dels caps de setmana, també s’organitzaran alguns tallers entre setmana i en període nadalenc per facilitar l’assistència. Alguns dels tallers programats són el de cuina italiana i de Nadal, de còctels sense alcohol, tallers per conéixer eines en línia que tenim al nostre abast, preparació de currículum, origami, maquillatge, decoració nadalenca… Una programació pensada per poder satisfer les necessitats i gustos de tots els joves.

A més, es realitzaran activitats de sensibilització per al Dia Mundial contra la SIDA i també una partida de rol temàtica sobre la saga Star Wars, prevista per al Nadal. L’únic requisit per apuntar-se és inscriure’s prèviament en la Casa de la Joventut.


Continua el programa innovador de corresponsals juvenils, per tal d’incentivar la participació i implicació juvenil. Es m
antenen els concursos com totes les programacions anteriors i aquesta vegada, cal destacar la segona edició de concurs de relat breu: “Prou de Violència masclista”, que l’any passat va tindre gran acollida entre els joves.
A més a més, en la programació també destaquen els tallers d’anglés que ofereix l’IVAJ i les Rutes Senderistes de la Mancomunitat de la Costera -Canal de Navarrés.

Es continua realitzant de manera immediata al Centre d’informació Juvenil tota l’oferta de carnets: Carnet Jove, Alberguista en totes les modalitats, estudiant/teacher.

També cal tenir en compte l’àmplia oferta de Viatges Joves. En aquest bimestre, hi ha programat per als dies 18 i 19 de novembre un viatge a PortAventura; el dia 28 de desembre un viatge a Javalambre i del 29 de desembre fins a l’1 de gener un viatge per passar la nit de cap d’any d’una manera diferent als Pirineus.
Cal dir que totes les activitats estan adreçades prioritàriament als joves de 12 fins a 30 anys.


Per a més informació, recordem els horaris del Centre d’Informació Juvenil, de dilluns a dissabtes de 10.00 h a 13.00 h i 17 a 20 h, ubicat a la Casa de la Joventut de Xàtiva, C/ Montcada, 14 o seguint-nos a les xarxes socials InfoJove Xàtiva.

Et pot interessar

biblioteca-xativa-650x330

La Biblioteca de Xàtiva programa “Bernarda” en la Setmana de la Dona

Xàtiva, 4 de març de 2019.- El proper dimarts a les 20:00 hores a la …