Alertes
Inici / Cultura i oci / Joventut ofereix un taller gratuït de cuina italiana
armesan Cheese_web

Joventut ofereix un taller gratuït de cuina italiana

Xàtiva, 8 de novembre de 2017.La Regidoria de Joventut organitza un taller de cuina italiana, totalment gratuït, que tindrà lloc el pròxim dissabte dia 11 de novembre, a les 11:30h. En aquest taller s’ensenyarà a fer gnocchis all aglio i tiramisú, receptes de cuina típica italiana, enmig d’un ambient amè i divertit, on tothom podrà cuinar. A més a més, els assistents podran degustar els plats. Aquests tallers de cuina estan tenint molt d’èxit entre els joves i, per tant, des de la Regidoria de Joventut s’ha decidit organitzar-ne un amb caràcter mensual. Cal inscripció prèvia ja que les places són limitades. Tenen prioritat els joves d’entre 12 i 30 anys.

Et pot interessar

Xàtiva concedeix 7 ajudes directes per a la rehabilitació d’immobles al nucli antic

La superació del número de sol·licituds previstes inicialment al programa ARRU mou a l’administració local …