Alertes
Inici / Urbanisme i habitatge / El Pla Impuls, executat per complet
dsc04885_web

El Pla Impuls, executat per complet

L’Ajuntament ha pogut tramitar els 100 expedients rebuts de rehabilitació i obra nova al nucli antic, gràcies a l’ampliació d’un any del Pla.

Xàtiva, 10 de novembre de 2017. L’Ajuntament de Xàtiva ha pogut tramitar els 90 expedients de rehabilitació de patrimoni i els 10 d’obra nova al casc antic que ha rebut des de l’inici d’aquest Pla en 2016. Aquesta xifra suposa el 100% dels objectius marcats per les Regidories d’Urbanisme i Patrimoni quan van sol·licitar les ajudes.

El Pla Impuls, en el moment de la seua creació, pretenia invertir en la reactivació del nucli antic per tal de salvar el patrimoni arquitectònic de la ciutat.

Per poder portar a terme aquestes actuacions, les subvencions poden arribar a cobrir el 40% de l’import total de l’obra. El 35% d’aquesta quantitat va amb càrrec al Ministeri de Foment, amb un màxim d’11.000 euros per habitatge. I el 20% del cost va amb càrrec a la Conselleria d’Habitatge, amb un màxim de 9.000 euros per habitatge.

L’Oficina Tècnica Impuls informa que, tot i haver tramitat els 100 expedients que s’havien posat com a fita, els expedients rebuts superen aquesta xifra amb escreix. Aquestos expedients seran baremats per la mateixa oficina fins al 20 de novembre (data final en què podran ser presentats) i, una vegada tramitades les qualificacions definitives, els propietaris començaran a rebre les subvencions.

Et pot interessar

DSC07675

La compra dels terrenys per a ampliar el pàrquing de l’hospital passa per Junta de Govern

L’adquisició d’aquestos terrenys per part de l’Ajuntament permetrà a la Conselleria obrir un nou accés …