Alertes
Inici / Educació / El 9 de desembre finalitzarà el termini per sol·licitar les beques per al transport d’universitaris
DSC06288

El 9 de desembre finalitzarà el termini per sol·licitar les beques per al transport d’universitaris

Xàtiva, 15 de novembre de 2017.- La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva recorda que el termini per sol·licitar les ajudes per al transport universitaris expira el proper dia 9 de desembre. La regidora Amor Amorós aconsella que “és molt recomanable acudir a les dependències municipals per tal de revisar amb els tècnics del departament d’Educació que tota la documentació estiga correctament complimentada abans de presentar-la”:

El requisits per a poder beneficiar-se de les beques son els següents:

  • Estar empadronats a Xàtiva de manera continuada, durant els tres anys anteriors a la data de la presentació de la sol·licitud. Si l’estudiant és estranger caldrà que acredite tindre el NIE.

  • Estar matriculat en formació professional de grau superior, estudis universitaris de grau o de música/dansa de grau superior durant el curs acadèmic 2017/2018. Per a poder rebre la beca s’haurà d’estar matriculat en un curs complet o com a mínim en el 75% dels crèdits corresponents.

  • Desplaçar-se al centre educatiu en transport públic, sempre que siga possible.

No podran ser beneficiaris:

  • Les persones que tinguen alguna titulació universitària o complisquen els requisits legals per a l’expedició d’un títol universitari.

  • Les persones que cursen estudis de màster universitari, tercers cicles, cursos d’especialització, títols propis reconeguts per les universitats o altres estudis de postgrau.

  • Els beneficiaris d’altres beques al transport concedides per altres administracions públiques.

  • Els estudiants integrats en una unitat familiar amb una renda superior a 60.000€.

Les bases per a la concessió d’aquestes beques es poden descarregar en el següent link: http://blog.xativa.es/2017/11/10/bases-especifiques-reguladores-de-la-concessio-de-beques-de-transport-a-alumnes-residents-a-xativa-que-cursen-estudis-universitaris-de-grau-o-formacio-professional-de-grau-superior-i-musicadansa-de/

Et pot interessar

DSC05148

1.200 escolars de Xàtiva participen en el primer corre-llengua del 9 d’octubre

Xàtiva, 8 d’octubre de 2018.- Hui s’ha celebrat el lliurament de premis del concurs literari …