Alertes
Inici / Cultura i oci / Taller d’eines online a la Casa de la Joventut
DSC09739_WEB

Taller d’eines online a la Casa de la Joventut

Xàtiva, 21 de novembre de 2017.- Les formes d’estudiar i relacionar-se han canviat molt en els últims anys. Amb totes les eines de les quals disposem en la Xarxa tot pot ser molt més fàcil. Per aquest motiu la Regidoria de Joventut organitze un taller per donar a conéixer i facilitar l’ús d’aquestes eines en línia.

El taller, totalment gratuït, tindrà lloc el pròxim dijous 30 de Novembre a les 18.00 h, a la Casa de la Joventut. Per a la realització d’aquest taller és imprescindible portar el propi telèfon, tauleta o portàtil per tal de practicar i conéixer les diferents ferramentes que tenim a disposició en la Xarxa. És un taller d’iniciació i coneixement de ferramentes digitals que poden vindre bé per a reforçar l’estudi o treballs escolars o per tal de traure el major partit a l’esforç. Les eines digitals i les aplicacions mòbils porten la productivitat a nivells molt alts.

L’únic requisit per assistir al taller és inscriure’s prèviament, doncs hi ha places limitades. Tenen prioritat els joves d’entre 12 i 30 anys. Per inscriure’s només és necessari passar per la Casa de la Joventut o contactar amb el seu personal en horari de 10 a 13 h de dilluns a dissabte i de 17 a 20 h de dilluns a divendres.

Et pot interessar

A3 MOSCARDÓ TALLER NAVIDAD

La Regidoria de Joventut organitza el TALLER DE GOLOCASH (Arbre de Nadal), el dijous 13 de desembre de 17.00h a 19.30h.

No queda gens per a Nadal. Sense adonar-nos, ens hem ficat en aquesta època de …