Alertes
Inici / Benestar social i salut / Hilda Herrera, vicealcaldessa d’Ibarra (Equador) i activista per la Igualtat, visita l’Ajuntament
DSC00080_WEB

Hilda Herrera, vicealcaldessa d’Ibarra (Equador) i activista per la Igualtat, visita l’Ajuntament

Xàtiva, 1 de desembre de 2017.- La vicealcaldessa d’Ibarra (Equador) i reconeguda activista pels drets de les dones, Hilda Herrera, ha visitat l’Ajuntament aquest matí, aprofitant la seua estada a Xàtiva, amb motiu dels actes de celebració del XXV aniversari del Fons Valencià per a la Solidaritat. Allà ha estat rebuda per l’alcalde Roger Cerdà i per la regidora de Benestar Social i presidenta del Fons, Xelo Angulo. Herrera s’ha reunit amb el personal dels serveis socials de l’Ajuntament per impartir-li una xerrada sobre la seua experiència en assumptes de governança local i cooperació internacional. Hilda Herrera ha estat presidenta de l’Associació de Dones Municipalistes de l’Equador.

Et pot interessar

DSC04762_WEB

Música per a Proyecto Hombre

L’Ajuntament de Xàtiva i Proyecto Hombre culminen dos anys d’estreta relació amb un concert solidari …