Alertes
Inici / Ocupació i economia / Xàtiva repara camins de Bixquert gràcies al Programa IFS de la Diputació
DSC00120

Xàtiva repara camins de Bixquert gràcies al Programa IFS de la Diputació

L’import de les ajudes de la Diputació ascendeix a 154.474,02 euros

Xàtiva, 7 de desembre de 2017.- Mitjançant el programa d’ajudes econòmiques de la Diputació de València destinades a la realització d’inversions financerament sostenibles (IFS), l’Ajuntament de Xàtiva ha abordat actuacions de manteniment de camins de Bixquert que requerien intervenció urgent. L’alcalde Roger Cerdà i el regidor de Serveis Públics, Ignacio Reig, han visitat les zones d’actuació per interessar-se per l’estat de les obres.

Concretament, aquesta nova intervenció de manteniment de vials de Bixquert se centra en dos camins en concret; el del Pont Sec i el de la Fillola. Al camí del Pont Sec s’està duent a terme una instal·lació per tal de canalitzar les aigües pluvials que causen continus arrossegaments de terra al camí i inundacions als xalets dels voltants. D’altra banda, al camí de la Fillola s’ha construït un mur de contenció per assegurar en camí i evitar el seu enfosament degut al mal estat del talús.

L’import de les ajudes de la Diputació ascendeix a 154.474,02 euros. Amb aquesta injecció econòmica s’ha pogut contractar a 12 nous treballadors municipals que duran avant aquesta nova fase del Pla de Sostenibilitat d’Infraestructures. Així, l’Ajuntament escometrà 6 obres, com són la segona fase de l’ampliació d’accessos al Camp Murta, una intervenció al Jardí de la Pau, la reparació de la zona monumental del Cementeri Municipal i la pavimentació de carrers a Sorió, a més de les obres de Bixquert ressenyades.

Els treballadors prestaran servei durant un període de sis mesos i la seua remuneració serà acorde als convenis laborals del sector. Els nous empleats municipals provenen de les borses de treball constituïdes amb motiu de la primera edició del Pla de Sostenibilitat d’Infraestructures, de setembre de 2015.

Et pot interessar

20181005_123612

L’alcalde visita el que serà el major supermercat de la cadena Family Cash

Es preveu que la nova tenda s’inaugure el 24 d’octubre Xàtiva, 5 d’octubre de 2018.- …