Alertes
Inici / Dona i igualtat / 400 estudiants de batxillerat acudeixen a una representació teatral contra la violència de gènere
Passos lleugers

400 estudiants de batxillerat acudeixen a una representació teatral contra la violència de gènere

Xàtiva, 13 de desembre de 2017.- Prop de 400 alumnes de 1er i 2on de Batxillerat dels instituts de Xàtiva han assistit aquest matí a la representació teatral de l’obra “Passos Lleugers”, que ha tingut lloc al Gran Teatre, organitzada per la regidoria de Dona i Igualtat. La finalitat d’aquesta activitat, inclosa en el programa d’actes de commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència de Gènere, ha estat sensibilitzar al públic juvenil de la ciutat de cara a la prevenció d’aquestos comportaments i agressions sexistes.

Passos lleugers”, de Dacia Maraini, és un testimoni de dones encara presoneres de la discriminació històrica i familiar. Es tracta d’una innovadora eina de la promoció de la igualtat entre dones i homes que consisteix en un espectacle teatral, un debat amb el públic, un llibre i una campanya d’Amnistia Internacional. Recull huit escenes amb testimonis reals de dones víctimes de la violència de gènere documentats per aquesta ONG i dramatitzats per l’escriptora italiana. Aquest espectacle ha estat representat a des de fa 10 anys a Itàlia, França, Anglaterra, Alemanya, Estats Units i Japó.

Et pot interessar

DSC00367

DECLARACIÓ INSTITUCIONAL DE L’AJUNTAMENT DE XÀTIVA PER L’ASSASSINAT D’ISABELL ELENA RADUCANU

Ahir, un terrible succés va tenyir de dol la ciutat de Xàtiva. Un horrible crim …