Inici / Dona i igualtat / 400 estudiants de batxillerat acudeixen a una representació teatral contra la violència de gènere
Passos lleugers

400 estudiants de batxillerat acudeixen a una representació teatral contra la violència de gènere

Xàtiva, 13 de desembre de 2017.- Prop de 400 alumnes de 1er i 2on de Batxillerat dels instituts de Xàtiva han assistit aquest matí a la representació teatral de l’obra “Passos Lleugers”, que ha tingut lloc al Gran Teatre, organitzada per la regidoria de Dona i Igualtat. La finalitat d’aquesta activitat, inclosa en el programa d’actes de commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència de Gènere, ha estat sensibilitzar al públic juvenil de la ciutat de cara a la prevenció d’aquestos comportaments i agressions sexistes.

Passos lleugers”, de Dacia Maraini, és un testimoni de dones encara presoneres de la discriminació històrica i familiar. Es tracta d’una innovadora eina de la promoció de la igualtat entre dones i homes que consisteix en un espectacle teatral, un debat amb el públic, un llibre i una campanya d’Amnistia Internacional. Recull huit escenes amb testimonis reals de dones víctimes de la violència de gènere documentats per aquesta ONG i dramatitzats per l’escriptora italiana. Aquest espectacle ha estat representat a des de fa 10 anys a Itàlia, França, Anglaterra, Alemanya, Estats Units i Japó.

Et pot interessar

web no sexista

L’Ajuntament de Xàtiva edita una guia de llenguatge administratiu no sexista

El manual, adreçat als treballadors municipals, es presenta dins de la programació commemorativa del Dia …