Alertes
Inici / Benestar social i salut / La UPCCA ja té logotip

La UPCCA ja té logotip

El disseny d’Ana Gómez Molina, una xativina de 23 anys graduada en Multimèdia i Arts Digitals, ha estat seleccionat com el guanyador del concurs

Xàtiva, 15 de desembre de 2017.- El passat 7 de novembre, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) –servei que depèn de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Xàtiva i que es presta a la Casa de la Joventut- anunciava les bases del concurs que havia organitzat per buscar logotip i que finalitzava l’11 de desembre.

Un jurat format per 6 membres amb coneixements de conductes addictives, relacions amb la joventut, disseny i màrqueting, es va reunir el passat 12 de desembre per triar-ne un d’entre els 19 logotips que es varen presentar, la majoria de gent jove de Xàtiva.

El logotip guanyador ha estat el dissenyat per la xativina Ana Gómez Molina, de 23 anys i graduada en Multimèdia i Arts Digitals per la Universitat Catòlica de València, que ha estat premiat amb un xec de 200€.

Degut a l’alta participació i a la qualitat dels logotips, el jurat va decidir realitzar una exposició a la Casa de la Joventut que s’inaugurarà el proper 4 de gener, a les 19:00h, moment en què es presentarà l’obra seleccionada i es lliurarà el premi a la guanyadora. L’exposició estarà oberta al públic durant tot el mes de gener.

Et pot interessar

CARTELL inaguracio VESPRADES JOC-1

El JOC inaugura la programació d’estiu amb atraccions d’aigua al carrer

Aquest divendres, a partir de les 19 hores, s’instal·larà un gran tobogan aquàtic per a …