Alertes
Inici / Esports / L’Ajuntament acull la presentació de la II Edició del ciclo-cross Ciutat de Xàtiva

L’Ajuntament acull la presentació de la II Edició del ciclo-cross Ciutat de Xàtiva

Xàtiva, 19 de desembre de 2017.- L’Ajuntament de Xàtiva ha tornat a ser el marc de la presentació de la segona edició de la prova esportiva de ciclo-cross Ciutat de Xàtiva. L’esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte 30 de desembre, a les 9 hores, a la costa del castell de Xàtiva, organitzada pel club ciclista Bicicletas Sanchis, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva, la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, la Generalitat y la Diputació de València.

En total, seran al voltant de 400 els participants entre totes les categories, tant masculina com femenina. El circuit transcorre per les faldes del castell, cuidant l’entorn i respectant el Medi Ambient. La prova és valedora per al campionat de la Comunitat Valenciana, per segon any consecutiu. A més a més, és puntuable per al rànquing nacional.

S’espera l’assistència dels millors corredors de la Comunitat Valenciana, tal com ha posat de relleu el seleccionador nacional de ciclo-cross, Pascual Momparler, present a la roda de premsa, junt al director esportiu de la prova, Salvador Sanchis i el regidor d’Esports, Pedro Aldavero.

Et pot interessar

Pren forma el Consell Esportiu Municipal de Xàtiva de la present legislatura

Ahir es va constituir la Junta Rectora de l’ens Xàtiva, 26 de setembre de 2019.- …