Alertes
Inici / Cultura i oci / SE CELEBRA LA XVIII EDICIÓ DEL CONCURS DE JÓVENS INTÉRPRETS “CIUTAT DE XÀTIVA”
JOVENS INTERPRETS 2018 copia

SE CELEBRA LA XVIII EDICIÓ DEL CONCURS DE JÓVENS INTÉRPRETS “CIUTAT DE XÀTIVA”

El concurs, que presenta tres modalitats per franges d’edat i quatre especialitats, està obert a tots els jóvens, de fins a 26 anys d’edat, espanyols o amb residència legal a Espanya.

Xàtiva, 21 de desembre de 2017.- El passat 18 de desembre es va iniciar el període d’inscripció al concurs de jóvens intèrprets “Ciutat de Xàtiva” que romandrà obert fins al 19 de gener de 2018, data inclosa. Aquest any, el concurs se celebrarà en cap de setmana entre els mesos de febrer i març, depenent de les especialitats.

El concurs ofereix tres modalitats: A, per als jóvens d’entre 22 i 26 anys; B per als d’entre 17 i 21 anys; i C, per als participants de fins a 16 anys. Les quatre especialitats que participaran del concurs són: vent-fusta (flauta, oboè, fagot, clarinet i saxo), vent-metall (trompa, trompeta, trombó, bombardí i tuba), corda fregada (violí, violoncel i viola) i piano.

Un tribunal, format per un especialista de cada instrument, atorgarà premis d’entre 800 fins als 1.300€ per a cada modalitat i especialitat. A més a més, l’organització del concurs atorgarà el premi especial “Luís Milán”, de 450€, al millor participant finalista, resident a Xàtiva, que no haja sigut guanyador en cap de les distintes modalitats.

Els guanyadors del concurs participaran en el Concert de Clausura que se celebrarà dissabte dia 21 d’abril de 2018, a les 20 hores, al Gran Teatre de Xàtiva, on es farà el lliurament de premis.

El preu d’inscripció és de 50€ i les sol·licituds es presentaran en el Registre d’entrada de l’Ajuntament de Xàtiva. Més informació a www.xativa.es.

Et pot interessar

DSC00355

Es presenten els actes de la festivitat del Corpus Christi 2019 de Xàtiva

Hui s’ha presentat la programació i el cartell del Corpus, obra de l’artista xativina Maria …