Inici / Ocupació i economia / Una nova vorera connecta la plaça del Raval amb el barri de l’Hort de Mora
vorera santos juanes_web

Una nova vorera connecta la plaça del Raval amb el barri de l’Hort de Mora

Xàtiva, 21 de desembre de 2017.- L’Ajuntament de Xàtiva ha dedicat 6.000 euros a urbanitzar el carrer Humanista Antoni Canals. La important afluència de vianants per aquesta via amb destinació al barri de l’Hort de Mora i al col·legi Jacinto Castañeda feia necessari aquest accés. La construcció d’una nova vorera lateral annexa als murs de l’església dels Sants Joans servirà a més per salvaguardar l’interior del temple de les filtracions per humitat. Amb aquesta finalitat, s’ha instal·lat una connexió directa de la xarxa de recollida d’aigües pluvials de l’edifici amb el clavegueram. Les actuacions de millora de les voreres segueixen arribant a aquella part de la ciutat. Segons el regidor de Serveis Públics, Ignacio Reig, “seguim treballant a disposició dels ciutadans. Després de les intervencions a la plaça del Raval, tenim prevista una nova actuació a la zona de l’Hort de Mora i al carrer Valeri Càtul “.

Et pot interessar

DSC08710

Xàtiva amplia el seu pressupost en més de 657.000 euros gràcies a subvencions de la Generalitat i Diputació

Reig: “gràcies a l’amortització anticipada de préstecs durant 2017 podem destinar part d’aquestos diners a …