Alertes
Inici / Cultura i oci / Visita inaugural al Mercat Medieval
DSC00489_web

Visita inaugural al Mercat Medieval

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà ha visitat el Mercat Medieval que tradicionalment ocupa la plaça del Mercat i els seus voltants durants aquestos dies nadalencs. La novetat d’enguany és que la zona de jocs infantils i animals es trasllada al carrer Caldereria, deixant lliure la plaça de la Seu per a l’arribada dels Reis Mags el proper divendres a les 16h. El Mercat Medieval estarà instal·lat a Xàtiva fins el proper diumenge dia 7 de gener.

 Adjuntem imatges de la visita de l’alcalde acompanyat pel regidor de Festes, Pedro Aldavero, pels tinents d’alcalde Miquel Lorente i Cristina Súñer i pels regidors Xelo Angulo, Ignacio Reig, Lena Baraza, Miquel Alcocel, Alfred Boluda, Amor Amorós i Empar Penades.
DSC00459 DSC00489_web DSC00493_web DSC00516_web DSC00519_web

Et pot interessar

cartell 2018-1 bx

Xàtiva a la Fresca, ompli els carrers de música i cinema

Xàtiva a la Fresca. Cinema d’estiu i música al carrer, continua els 2 propers divendres …