Alertes
Inici / Seguretat, mobilitat i transport / Xàtiva instal·la 57 senyals per identificar camins de Bixquert
IMG_5540

Xàtiva instal·la 57 senyals per identificar camins de Bixquert

L’actuació ve finançada pel Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València

Xàtiva, 3 de gener de 2018.- L’empresa Postigo Obras y Servicios acaba de finalitzar l’actuació de senyalització completa de cinc camins de Bixquert. En total, s’han instal·lat 57 senyals en els camins d’Alboi, Vallfarta, Pinyana, Senda de les Olles i Pont Sec. La intervenció ha comptat amb una inversió de 14.000 euros, amb càrrec al Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València.

Al camí d’Alboi s’han col·locat 21 senyals; 9, a de la Vallfarta i altres tantes a la senda de les Olles, mentre que al camí de Pinyana s’han instal·lat 8 indicatius. Finalment, el camí del Pont Sec ha rebut la col·locació d’11 rètols. A l’entrada de cada camí principal s’ha instal·lat una senyal a mode de directori, amb tots els noms dels camins afluents. Després, cada intersecció compta amb la seua senyalètica identificativa.

El primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente, explica que d’aquesta manera s’aborda una de les principals reclamacions dels veïns de Bixquert. Lorente avança que “l’equip de govern va a continuar treballant en millorar la senyalització de Bixquert per facilitar els accessos al disseminat i la localització de les parcel·les, especialment en situacions d’emergència”. El regidor comenta que es continua treballant en la millora dels camins, amb actuacions de canalització d’aigües i neteja d’espais comunitaris i parcel·les per millorar la qualitat de vida en la zona.

Et pot interessar

mesa_mobilitat

Xàtiva oferirà bus gratuït a l’hospital, un cicle videofòrum o jocs infantils a la via durant la Setmana de la Mobilitat

La Mesa de Mobilitat aprova les cinc propostes escollides, entre les que també estan la …